Новини


Шишеджам Аутомотив България ЕАД с щедро дарение за Регионална библиотека "Петър Стъпов"

Новини >> Актуални новини
20 Dec 2022, 13:57:00
На 14 декември Регионална библиотека "Петър Стъпов" получи щедро дарение на книги от представители на Шишеджам Аутомотив България ЕАД - специализиран завод за производство на автомобилно стъкло и стъкла за бяла техника в град Търговище.
Инициативата за дарението е спонтанна. Идеята е на служител на завода, г-н Хасан Хасанов, който с предложението си е спечелил одобрението и подкрепата на ръководството, в лицето на г-жа Йелиз Ахмедова, директор "Човеши ресурси" на Шишеджам Аутомотив. Включили се в дарението са служители, които са отделили време и желание да се включат с книги от личните си колекции. По организацията работи и г-н Дилян Димитров, който, заедно с колегите си, посети лично библиотеката и така предаденото дарение достигна до нашите служители. На срещата присъства и директора на Регионална библиотека г-жа Росица Куцарова, която благодари лично на нашите гости и приятели от Шишеджам Аутомотив България ЕАД за посещението и отделеното внимание по повод каузата.
Любовта към книгите не е нова сред служителите на търговищкият завод, които са си изградили традиция за размяна на нова книга при всеки личен празник на колегите. Присъстващите споделиха също така за традиционно и периодично организиране на различни мероприятия и инициативи, свързани с благотворителност.
Регионална библиотека "Петър Стъпов" иска да благодари отново за организацията и щедростта на служителите на Шишеджам Аутомотив България ЕАД и да си пожелае тази среща да положи основите на едно ново силно сътрудничество!

 Назад

Коментари

няма налични

Добави коментар
Facebook
Работен календар
Декември 2023
ПВСЧПСН
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
   = почивен ден
   = санитарен ден
   = ден без глоби
Работно време: 8:30 - 18:30
Почивни дни: събота и неделя
Анкета
Доволни ли сте от разнообразието на книги, което Регионална библиотека „Петър Стъпов”, Ви предлага:

Да - много
Да - в известна степен
Не - не съм

Покажи гласовете

                                                                                          

В Регионална библиотека „Петър Стъпов” функционира антикварна книжарница, в която се предлагат Вашите неостаряващи във времето любими заглавия. Заповядайте във фоайето на първия етаж!