Новини


Посещение в библиотеката от Комплекс за социално развитие - гр.Търговище.

Новини >> Актуални новини
29 Aug 2023, 14:45:31
На 29 август на посещение в Регионална библиотека "П. Стъпов" пристигнаха нашите приятели от Комплекс за социално развитие - гр.Търговище.
Повод за срещата ни бе запознаване с библиотеката и нейните функции. Колегите от всички отдели на институцията запознаха гостите ни с начина на работа и какви книжни и некнижни материали предлагаме за всички наши читатели. Посетителите ни останаха впечатлени от изобилието от интересни книжки, игри и развлекателни дейности, които библиотеката предлага. В хода на обиколката гостите ни имаха възможността да изгледат филм от поредицата за Том и Джери, любим на малки и големи, както и да творят в уютната обстановка на Отдел "Читалня за възрастни". Посетителите ни бяха придружени от мултидисциплинарен екип от специалисти, благодарение на които можахме да се насладим на любими песни и стихове, изпълнени от гостите ни.
Благодарим за това посещение и се надяваме да ни гостувате отново!
Комплексът за социално развитие предоставя различни видове достъпни социални услуги, индивидуализирана, всеобхватна, интегрирана и непрекъсната подкрепа за подобряване качеството на живот на пълнолетни лица с увреждания.
Основна цел в дейността на Комплекс за социално развитие Вижън – Търговище е откриване и надграждане ресурсите от знания, умения и нагласи за успешна житейска, професионална и творческа реализация на хората с увреждания.

 Назад

Коментари

няма налични

Добави коментар
Facebook
Работен календар
Юли 2024
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
   = почивен ден
   = санитарен ден
   = ден без глоби
Работно време: 8:30 - 18:30
Почивни дни: събота и неделя
Анкета
Доволни ли сте от разнообразието на книги, което Регионална библиотека „Петър Стъпов”, Ви предлага:

Да - много
Да - в известна степен
Не - не съм

Покажи гласовете

                                                                                          

В Регионална библиотека „Петър Стъпов” функционира антикварна книжарница, в която се предлагат Вашите неостаряващи във времето любими заглавия. Заповядайте във фоайето на първия етаж!