Новини


"Поздрав за мама" от Частна музикална школа „Доминанта“

Новини >> Актуални новини
07 Mar 2023, 15:17:00
На 2 и 6 март Регионална библиотека „Петър Стъпов“ отново бе домакин на традиционни концерти, организирани и проведени съвместно с Частна музикална школа „Доминанта“ в залата на библиотеката. Събитията бяха посветени на най-милият празник - Международния ден на жената (8ми март) и донесоха много и силни емоции. Тази година концертите бяха озаглавени "Поздрав за мама".
В продължение на два дена малки и големи музиканти демонстрираха резултата от упорития си труд, като изпълниха пиеси от български и чуждестранни композитори. Отлично подготвени от музикалните педагози Ваня Иванова и Петя Димова, децата заслужено получиха силни аплодисменти от многобройната публика.
Частна музикална школа „Доминанта” е дългогодишен партньор на Регионална библиотека Търговище в усилията ù на подкрепя, насърчава и предоставя сцена за изява на младите изпълнители в града – пианисти, цигулари, китаристи. Школата може да се похвали с многобройни успехи в инструменталното обучение по отношение на интерпретационната техника, възпитанието на художествен вкус, сценично поведение и формирането на цялостна музикална култура.

 Назад

Коментари

няма налични

Добави коментар
Facebook
Работен календар
Юни 2023
ПВСЧПСН
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
   = почивен ден
   = санитарен ден
   = ден без глоби
Работно време: 8:30 - 18:30
Почивни дни: събота и неделя
Анкета
Доволни ли сте от разнообразието на книги, което Регионална библиотека „Петър Стъпов”, Ви предлага:

Да - много
Да - в известна степен
Не - не съм

Покажи гласовете

                                                                                          

В Регионална библиотека „Петър Стъпов” функционира антикварна книжарница, в която се предлагат Вашите неостаряващи във времето любими заглавия. Заповядайте във фоайето на първия етаж!